Actualitate

Orăștie: Stagiul de formare profesională destinat agenților de poliție nou încadrați

todayaprilie 3, 2023 428

Background
share close

 

 

Un nou program de formare a debutat astăzi în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al Ministerului Afacerilor Interne din Orăștie.  Este vorba despre stagiul de formare ”Aplicarea eficientă a prevederilor legale privind contravenția”.

Stagiul de formare ”Aplicarea prevederilor legale privind contravenția” este un program formativ implementat încă din anul 2019 pentru personalul Inspectoratului General al Poliției Române, program la care au participat peste 90 de polițiști.

Program formativ, aflat la cea de a II-a serie din anul de învățământ 2023-2024, este proiectat pe o durată de 3 zile, în perioada 03-05.04.2023 și se adresează agenților de poliție nou încadrați care își desfășoară activitatea în structurile de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Astfel 20 de agenți de poliție din structurile Poliției Române care participă la stagiul de formare, vor afla posibilitatea de a participa la un program de pregătire interactiv unde vor beneficia de activități moderne de pregătire precum: lucrul în echipe, jocuri de rol tematice axate pe diferite scenarii specifice ce pot fi întâlnite pe timpul executării diferitelor atribuții funcționale.

Parcurgerea activităților de formare din cadrul stagiului, le v-a oferi posibilitatea participanților să-și consolideze cunoștințele în vederea aplicării competențelor specifice precum: întocmirea proceselor-verbale de constatare a contravențiilor în conformitate cu legislația aflată în vigoare, redactarea rapoartelor de contestație, administrarea probelor necesare.

 

Sursă: Comunicat de Presă al Centrului de Formare Inițială și Continuă al Ministerului Afacerilor Interne

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Luna Naţională de Informare despre VACCINARE”- aprilie 2023

Institutul Naţional de Sănătate Publică se alătură Săptămânii Europene a Vaccinării, 23-29 aprilie, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii şi al direcţiilor de sănătate publică, dedicând întreaga lună aprilie desfăşurării campaniei "Luna Naţională de Informare despre VACCINARE", prilej de a creşte gradul de conştientizare cu privire la importanţa vaccinării în prevenirea bolilor. Ministerul Sănătății, cu sprijinul Institutului Național de Sănătate Publică și al direcțiilor de sănătate publică, se alătură Săptămânii Europene a […]

todayaprilie 3, 2023 11 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%