Actualitate

Orăștie: un bărbat a căzut de pe un pod de la o înălțime de 5m

todayseptembrie 25, 2023 552 1

Background
share close

În această dupã-amiazã, un bărbat de 52 de ani a căzut de pe un pod din Orăștie de la o înălțime de 5 m. Pompierii orăștieni au intervenit și l-au transportat la o unitate medicală pentru investigații. Știrea este în dinamică.

ISU Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt, Roxana Mateuț  a transmis următoarele:

„În urmă cu puțin timp, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că o persoană a căzut de pe un pod, pe malul râului, în localitatea Orăștie. 

 De urgență, la locul evenimentului s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie cu o autospecială de mare capacitate și o ambulanță SMURD. 

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care căzuse de la aproximativ 5 metri, într-o zonă greu accesibilă, a fost extras în siguranță de către salvatori și a primit primul ajutor medical la fața locului. 

Ulterior, acesta a fost transportat în stare de conștiență la spitalul din Orăștie, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vălișoara: Un șofer și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul autoturismului

Accident grav pe șoseaua din zona localității Vălișoara. Un șofer a pierdut controlul autoturismului și a derapat, ajungând în șanțul de colectare al apei pluviale cu mașina. În urma accidentului, șoferul a murit, iar un pasager a fost rănit. IPJ Hunedoara La data de 25 septembrie 2023, în jurul orei 07:25, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că, pe DN76, pe raza comunei Vălișoara, a avut loc un […]

todayseptembrie 25, 2023 259

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%