Actualitate

Orăștienii își pot cumpăra produsele necesare și după ora 18:00 cu ajutorul ALBINA COOP

todayaprilie 6, 2021 3314 10 5

Background
share close

Produsele de care ai nevoie livrate la tine acasă, gratuit

Viața s-a schimbat în multe privințe în ultima perioadă. De la viața socială și până la nevoile de bază, societatea a avut de suferit la toate capitolele. Măsurile menite să ne protejeze sănătatea vin și cu o serie de neajunsuri. Unul dintre acestea, mai ales în contextul noilor prevederi legate de programul de funcționare al magazinelor, este faptul că în multe comunități, după ora 18, magazinele sunt închise.

Albina Coop, soluția cumpărăturilor după ora 18

Acesta este și cazul municipiului Orăștie, unde și pe fondul carantinării zonale, locuitorii urbei nu mai pot să își facă aprovizionarea după ora 18. Altfel spus, te poți vedea tot mai des în situația de a ajunge acasă după o zi de muncă și de a constata că nu ai… ce îți trebuie.

Tocmai la asta s-au gândit cei de la ALBINA COOP Orăștie, prin magazinul Non Stop. Pentru a te scuti de această problemă, reprezentanții magazinului au pus la punct un sistem propriu prin care să îți aducă produsele de care ai nevoie direct acasă. Vestea bună? E gratis. Singura condiție e ca „sacoșa” ta să conțină produse de minim 50 de lei.

Coșul tău de cumpărături, la un telefon distanță

Comenzile se preiau în fiecare zi și procedura este foarte simplă: În intervalul orar 18:00 – 21:00 apelezi numărul de telefon 0254 241 960 și spui de ce ai nevoie.

Practic, poți cumpăra orice produs este disponibil în mod normal în magazinul non stop. Produse alimentare, prăjituri, dulciuri, pâine, produse de igienă ori produse cosmetice, toate acestea vor fi puse cu grijă în pachetul ce îți va fi livrat în cel mai scurt timp acasă.

Produse disponibile:

  • mezeluri și produse congelate
  • lactate, brânzeturi și ouă
  • cafea, pâine, prăjituri și produse pentru mic-dejun
  • alimente de bază (zahăr, ulei, etc.)
  • băutări alcoolice și nonalcoolice
  • cosmetice, produse pentru igiena personală
  • produse non-alimentare și produse de curățenie

Când se livrează produsele?

Preluarea comenzilor începe la ora 18:00. Pentru ca tu să te poți folosi cât mai repede de ceea ce ai cumpărat, acestea sunt centralizate, iar la ora 19:00 un livrator va începe procesul de livrare. Așadar, comenzile sunt onorate între orele 19:00 și 22:00, indiferent de zona în care locuiești în municipiul Orăștie. Totodată, reprezentanții societății își iau toate măsurile de igienă și dezinfecție ca tu să te bucuri în siguranță de produsele pe care le-ai comandat.

Telefon comenzi: 0254 241 960 

Zilnic, începând cu ora 18:00

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Petrecere în plină pandemie, cu peste o sută de persoane, într-un local din Căstău

Mai multe mașini de poliție și jandarmerie au fost mobilizate la locul evenimentului Desfașurare de forțe incredibilă la marginea Orăștiei, după ce la urechile autorităților a ajuns informația cum că, într-un local din Căstău, are loc un eveniment în spațiu închis cu participarea a peste o sută de persoane. Informațiile au fost confirmate la sosirea polițiștilor, care au găsit petrecăreții sărbătorind în plină pandemie. Sursă foto: Facebook Marius Popescu Echipaje […]

todayaprilie 4, 2021 6470 19 18

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%