Actualitate

Orăștienii pasionați de șah

todayaugust 9, 2022 86

Background
share close

“In weekend a avut loc la Sibiu Concursul de șah “Cupa de Vară Smart Chess”, ed. a II-a, la care au participat aproximativ 70 de iubitori ai șahului de la cluburile din Sibiu, Alba Iulia, Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Cugir, Deva, Mediaș, Târgu Mures, Petroșani, Sf.Gheorghe, Victoria si Satu-Mare si desigur Orăștie.
Din partea CSM Dacia Orăștie 2010 au reprezentat clubul următorii șahiști: Daria si Flavius Mihăilă, Tudor Grecu, Darius Dudaș, Andrei Nedel și Beniamin Damian.
Șahiști noștri au avut o prezență remarcată de organizatori si de ceilalți participanți obținând victorii importante. Surpriza concursului a fost Beniamin (Beni) Damian care la numai 7 ani a câștigat locul I la categoria de vârstă U8 (8 ani) deși a intalnit adversari mult mai bine cotați.
Rezultatele obținute mă fac mândru de copii participanți care au luptat rundă de rundă cu ardoarea specifică vârstei pentru o clasare cat mai bună. Totodată ne oferă speranțe pentru rezultate și mai bune in viitor.” A consemnat Mihai Aurelian IOSIF – antrenor al Sectie de Șah din cadrul CSM Dacia Orăștie 2010.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Excursii pentru copiii din centrele de plasament hunedorene

Copii din centrele de plasament hunedorene, precum și cei ai refugiaților din Ucraina vor avea parte de excursii gratuite în mai multe zone turistice din județul Hunedoara. Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, i-a primit marți pe reprezentanții „Lions Club Deva Sarmizegetusa” și pe partenerii lor din Anglia, „New Century Lions Club of East Anglia and District 105EA”, pentru a discuta despre proiectul comun al acestor două organizații înfrățite, privind […]

todayaugust 9, 2022 39

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%