Actualitate

Ordin de Protecție Provizoriu în caz de violență domestică- legea intervine în sprijinul unei femei din Deva

todaynoiembrie 25, 2022 199

Background
share close

  Ieri seara, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 31 ani, din municipiul Deva, care a fost agresată fizic de către soțul ei, în vârstă de 31 ani. Bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice și-a bătut soția , care la două zile după agresiune, nu a ezitat și a depus plângere la secția de poliție.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, poliţiştii  au emis un ordin de protecție provizoriu faţă de bărbat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie.

Astăzi, 25 noiembrie este „Ziua Internațională pentru eliminarea violenței domestice”. Reamintim că în sprijinul femeilor care sunt victime ale violenței domestice, există un număr de telefon gratuit 0800-500-333 și protecție din partea autorităților statului. Important este să treci peste rușine și frică. Important este să ceri ajutor.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”    

ANUNT DEMARARE PROIECT        „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”                          CERERE   AGROMARCHISERV S.R.L. anunță lansarea proiectul cu titlul ”CERERE” proiect  nr M2-AGRI-2987 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr 61/2022. Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si […]

todaynoiembrie 25, 2022 62

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%