Actualitate

Oseminte umane descoperite aseară în centrul Devei

todayaprilie 6, 2023 171 1

Background
share close

Oseminte ce par a fi de natură umană au fost descoperite aseară de către un angajat care efectua excavații în zona centrală. Acesta a alertat autoritățile, la fața locului pe lângă polițiștii deveni, au sosit și polițiștii Biroului Investigații de Criminale. Osemintele au fost transportate la SJML Hunedoara pentru a fi expertizate.

„În data de 05 aprilie a.c, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Deva fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al unei societăți care efectuează excavații în zona centrală a orașului, în scopul amenajării domeniului public, ar fi găsit oseminte ce par a fi de natură umană. La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști și ce ai Biroului Investigații de Criminale, iar osemintele respective au fost ridicate de reprezentanții SJML Hunedoara și urmează a fi expertizate de medicii legiști, în vederea stabilirii vechimii acestora (a identității persoanei) și a circumstanțelor în care au ajuns în acel loc,” se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prima întâlnire a conducerii naționale a femeilor liberale

S-a desfășurat   prima ședință reunită  a Biroului Politic Național al Organizației Femeilor Liberale, la care au participat toate filialele din țară. A fost momentul în care s-au întâlnit noile membre și s-au prezentat fiecare, după alegerile din 31 martie de la Palatul Parlamentului. La ședință au participat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL filiala Hunedoara, dr. Andreea Petcu,  vicepreședinte în Biroului Executiv Național al OFL și Maria Czane, președinte OFL […]

todayaprilie 6, 2023 161

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%