Actualitate

Ovidiu Vlad: „Uzina Mecanică Orăștie începe colaborarea cu cel mai mare jucător de pe piaţa de material rulant, producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad”

todayiulie 21, 2023 6987 3

Background
share close

Uzina Mecanică Orăștie este în negocieri avansate cu cel mai mare producător de material rulant din România, producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad. Cu scopul de a menține și consolida siguranța locului de muncă a angajaților uzinei orăștiene, Ovidiu Vlad a anunțat, astăzi, că negocierile duc înspre semnarea unui contract pe durată lungă cu compania arădeană.

Referitor la acest subiect, directorul general al Uzinei Mecanice Orăștie, Ovidiu Vlad a subliniat următoarele:

„Uzina Mecanică Orăștie începe colaborarea cu cel mai mare jucător de pe piaţa de material rulant, producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad.

Într-adevăr, suntem în negocieri avansate și pe punctul de a semna un nou contract de colaborare, pe termen lung, cu cea mai mare companie producătoare de material rulant, producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad. Această companie are trei fabrici, la Arad (Astra Vagoane), Turnu Severin (ARI Severin) și Caracal (ARI Caracal). Compania are circa 2.000 de angajați.

De exemplu, fabrica de la Caracal este una dintre cele mai mari fabrici de vagoane de marfă din lume, cu o suprafață acoperită de 114.000 de metri pătrați. Colaborând cu cei mai buni, învățăm permanent, ne adaptăm, investim și vom face performanță,” a declarat Ovidiu Vlad.

Negocierile s-au purtat, în  mai multe rânduri, atât la Arad și Caracal, cât și la Orăștie, unde, pe lângă vizitele în teritoriu, au fost analizate și capacitățile de lucru ale Uzinei Mecanice. La sediul din Orăștie, bordul de conducere al firmei de la Arad a efectuat, până în acest moment, două vizite de lucru pentru negocierile ce au consolidat proiectul de colaborare între cele două societăți.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Uzina Mecanică Orăștie și alți 25 de agenți economici caută 118 noi angajați

Uzina Mecanică Orăștie a fost prezentă la Bursa locurilor de muncă organizată în această dimineață, la Sala Astra. Se caută inginer mecanic, operator CNC, rectificator și sudori. Fabrica orăștiană s-a alăturat Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Hunedoara, împreună cu alte de agenți economici, după cum a anunțat Georgeta Tomuță, directorul AJOFM Hunedoara. Pentru această sesiune a bursei organizate la Orăștie, s-au anunțat 118 locuri de muncă disponibile, dintre […]

todayiulie 21, 2023 1039 6 6

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%