Actualitate

Păcălită cu 6000 lei să cumpere oale și tacâmuri

todaymartie 16, 2023 211 4

Background
share close

Ieri, o femeie de 81 de ani din Brad a fost păcălită să cumpere un set de oale cu 6000 de lei de către un tânăr de 27 de ani din Crăciunești, județul Mureș. L- a poftit acasă pentru a vedea oalele și tacâmurile cu pricina. Tânărul a fost identificat și reținut.

 

 

„La data de 15 martie 2023, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Brad cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla pe strada Libertății, din Brad, a fost abordată de un bărbat cu privire la vânzarea unor seturi de oale și tacâmuri. 

 Bărbatul a condus-o pe femeie la domiciliu acesteia, unde i-a prezentat obiectele pe care le avea spre vânzare şi a indus-o în eroare, în sensul că i-a vândut acesteia anumite produse contra sumei de 6.000 de lei, fiind vorba de un preț vădit mai mare față de cel real. 

      În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brad au identificat în scurt timp un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune reclamate.

         Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Hunedoara – Deva, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale. 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

L-ați văzut? Tânăr de 32 de ani din Orăștie este dat dispărut

La data de 15 martie 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că soțul său, PICU DĂNUȚ LAURENȚIU , de 32 de ani, din Orăştie, a plecat în data de 14 martie 2023, la ora 06:00, spre aeroportul din Sibiu, pentru a se deplasa în Germania. Femeia a declarat faptul că, de când a ajuns în aeroportul din Sibiu, soțul său nu a […]

todaymartie 16, 2023 3104 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%