Actualitate

Pagube materiale și dosar penal pentru un pahar în plus

todaynoiembrie 26, 2022 1739

Background
share close

 

Un grav accident de circulație a avut loc în timpul nopții, pe DJ 687 în zona localității Peștisu Mare. Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea, din direcția Deva spre Hunedoara, în zona Peștișu Mare, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod, după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a iluminatului public stradal. 

Conform comunicatului Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, s-a stablit ca

„În urma verificărilor, efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul  aflat la volan nu poseda permis de conducere, iar ca urmare a testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat concentrație de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat.”

În urma evenimentului rutier soldat doar cu pagube materiale, bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală. 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ce a adus în județul Hunedoara primul an de guvernare în Coaliție

A trecut un an de când premierul Nicolae Ionel Ciucă a fost numit în fruntea guvernului de coaliție, iar acest lucru a adus o serie de proiecte pentru județul Hunedoara. Președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu, a detaliat ce a însemnat pentru județul Hunedoara acest prim an al guvernării Coaliției. ”La împlinirea unui an de guvernare împreună cu partenerii noștri de Coaliție, putem să spunem cu maximă responsabilitate că a […]

todaynoiembrie 26, 2022 158

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%