Actualitate

Participare orăștiană la un concurs național de matematică și fizică

todayfebruarie 27, 2023 91

Background
share close

Eleva Oproi Denisa-Florina din clasa a XII-a A de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie a participat, în perioada 24-26  februarie 2023, la a XXII-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar de Matematică și Fizică „Vrănceanu-Procopiu”.

Concursul, inclus în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către Ministerul Educației – 2023, s-a desfășurat la Colegiul Național „Ferdinand I” din Bacău.

Eleva a fost coordonată la matematică de profesor Todoran Daniel – Nicolae și la fizică de profesor Chindea Lola – Simona.

Felicitări!

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Miercurea alarmelor ”- exercițiu public de verificare a sistemelor de alarmare la nivel național

Miercuri, 1 martie, în județul Hunedoara, dar și în întreaga țară, va avea loc, între orele 10.00 – 11.00, un exercițiu de alarmare publică. Acțiunea, denumită generic „MIERCUREA ALARMELOR” face parte din evenimentele de informare preventivă organizate cu prilejul „Săptămânii Protecției Civile”. Astfel, în acest interval orar, pentru câteva minute, vor fi pornite sirenele în 64 de Unități Administrativ Teritoriale din județul Hunedoara pentru a se verifica funcționarea acestora. Exercițiul […]

todayfebruarie 27, 2023 38 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%