Actualitate

Patinoarul artificial de la Deva se deschide de astăzi

todaydecembrie 5, 2022 80

Background
share close

Patinoarul artificial de la Deva, care este amplasat şi în acest an, în Parcul Cetate, se deschide de astăzi.

Copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în municipiul  Deva vor beneficia de acces gratuit și închiriere cu titlu gratuit a patinelor.

Pentru ceilalți, tarifele au rămas neschimbate, se va achita 10 lei, fie  pe sesiunea de patinaj, fie pe închirierea patinelor.

Pentru a putea închiria patinele e necesară prezentarea unui act de identitate: buletin, permis de conducere auto sau pașaport.

Copiii cu vârsta sub cinci ani au acces cu patinele doar însoțiți de persoane echipate adecvat pentru patinaj.

Fiecare serie de patinaj permite accesul a 90 de persone.

Patinoarul artificial are o suprafață de 450 de metri pătrați și se află în administrarea Serviciului Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva. El va fi deschis în toată perioada sezonului de iarnă.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ioan Candin Ciocan, veteran din al Doilea Război Mondial avansat în grad de general de brigadă în rezervă

De departe unul din cele mai emoționante momente care au marcat ziua de 1 Decembrie, a fost întâlnirea cu veteranul de război, Ioan Candin Ciocan. Cu câteva zile înainte să împlinească vârsta de 100 de ani, ultimul veteran de război din zona Bradului, Ioan Candin Ciocan a fost avansat la gradul de general de brigadă în rezervă, de Ziua Națională a României. Cu istoria scrisă pe față și lucid a […]

todaydecembrie 1, 2022 151 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%