Actualitate

Se rupe PSD Simeria? 4 consilieri locali excluși din partid

todaynoiembrie 10, 2022 600

Background
share close

Vineri, Biroul Politic Executiv al Organizației Partidului Social Democrat a votat excluderea a 4 membrii de partid care sunt și consilieri locali ai Consiliului Local al Orașului Simeria. Pe ordinea de zi a acestei ședințe a mai fost propusă și desființarea filialei Simeria a Organizației Partidului Social Democrat, decizie asupra căreia s-a revenit și nu a fost pusă în aplicare.

Înainte de a se fi recurs la acest gest, primarul Orașului Simeria, Iulius Bedea a spus la o emisiune televizată faptul că nu se bucură de sprijinul consilierilor săi explicând că cei patru s-au alăturat celor din opoziție si nu au votat proiectul care vizează modernizarea Bulevardului 1 Decembrie și realizarea unui sens giratoriu la intersecția cu drumul național 7.

În fapt consilierii, atât cei ai Partidului Social Democrat, cât și cei din opoziție doresc includerea podului peste linia ferată care este degradat și are limita de tonaj impusă până la 7.5 tone. Pe surse am aflat că aceștia au cerut amânarea proiectului și studierea celei mai bune variante pentru realizarea întregului tronson, incluzând și podul peste calea ferată. Acesta din urmă pentru gradul de degradare impune realizarea unor studii amănunțite pentru a se analiza corect dacă cea mai bună variantă este reconsolidarea lui sau construirea unui alt pod.

Cert este că la nivelul consiliului local al orașului Simeria, spiritele s-au aprins la ultima ședință și criza declanșată de ultima decizie a Biroului Politic Executiv al Partidului Social Democrat, este departe de a se fi încheiat.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%