Actualitate

Patru noi contracte semnate pe PNRR în județul Hunedoara

todaydecembrie 6, 2022 152

Background
share close

Patru noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență au fost semnate, pentru județul Hunedoara, de Guvernul condus de premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă.

Astfel, pentru municipiul Lupeni a fost semnat contractul pentru proiectul ”Elaborarea și actualizarea în format digital/GIS a documentațiilor de amenajarea teritoriului – Planul Urbanistic General (P.U.G) și Planul Urbanistic zonal(P.U.Z)”, în valoare de 2.304.803,88 lei. Un al contract a fost semnat pentru municipiul Vulcan – ”Actualizarea in format digital/GIS a planului urbanistic general (PUG) si a regulamentului local de urbanism (RLU) ale municipiului Vulcan”, cu o valoare de 2.384.211,29 lei. Și Deva intră din nou pe lista investițiilor pe Componenta C10 a PNRR cu proiectul ”Plan Urbanistic General în format digital pentru Municipiul Deva”, în valoare de 10.380.399,04 lei, în timp ce la Orăștie a fost semnat contractul pentru obiectivul investițional ”Elaborarea si actualizarea in format GIS a Planului Urbanistic General al Municipiului Orăștie, județul Hunedoara”, în valoare de 2.384.211,29 lei.

În total, au fost semnate 105 noi contracte, cu o valoare de 146.919.256,20 lei.

Obiectivele urmărite de aceste investiții vizează realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și de planificare urbană, cât și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 946 de contracte de finanțare, în valoare de 7.138.813.573,46 lei.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Proiectul „IA ATITUDINE, spune STOP VIOLENȚEI!” pentru prevenirea infracționalității juvenile a fost implementat de polițiști la Liceul Tehnologic Energetic ”DRAGOMIR HURMUZESCU” Deva

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul I.P.J. Hunedoara au desfășurat, în perioada 15 – 28 noiembrie 2022, proiectul partenerial „IA ATITUDINE, spune STOP VIOLENȚEI!”, la Liceul Tehnologic Energetic ”DRAGOMIR HURMUZESCU” Deva. Acţiunea a avut drept scop informarea și conștientizarea elevilor de liceu, ajunși la vârsta răspunderii penale, cu privire la consecinţele imediate, legale și sociale, ale săvârșirii de infracțiuni în mediul școlar şi pregătirea juridică antiinfracţională a elevilor din clasele […]

todaydecembrie 6, 2022 86

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%