Actualitate

Patru tineri cercetați penal pentru furt calificat de cupru

todayiunie 15, 2023 76

Background
share close

La Lupeni, patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat . Pe 10 iunie, polițistii au început investigațiile, după ce la o exploatare minieră din Lupeni, mai multe persoane necunoscute au pătruns în curtea minei şi au sustras mai multe componente din cupru. 

15 m de cablu din cupru și componentele interioare ale unui transformator au dispărut în acea noapte. Au fost identificate patru persoane cu vârste între 20 și 33 de ani, prinși de un echipaj de poliție în momentul în care pe un teren viran ardeau învelișul din plastic al cablului din cupru. Atât cuprul, cât și componentele interioare ale transformatorului au fost predate unității miniere prejudiciate. 
Iar, cei patru s-au ales cu dosar penal.

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de către un reprezentant al unei exploatări miniere din localitate despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea minei şi au sustras mai multe componente din cupru.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în noaptea de 09/10 iunie 2023, persoane necunoscute au pătruns în incinta unităţii miniere şi au sustras 15 metri de cablu din cupru și componentele interioare ale unui transformator.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat 4 bărbaţi din Lupeni, cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

Cei patru au fost identificaţi de un echipaj de poliţie pe raza municipiului Lupeni, pe un teren viran din proximitatea podului de cale ferată de peste râul Jiu, chiar în timp ce ardeau învelişul din plastic al unor cabluri din cupru.

Cei patru aveau asupra lor mai multe bucăți de cablu de cupru și componente interioare ale unui transformator, care au fost predate reprezentanțiilor unităţii industriale prejudiciate. ”– informează IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

O tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de pe viaductul care traversează DN76

Azi, o tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de pe un viaduct care traversează DN76, în apropriere de municipiul Brad. În urma leziunilor, aceasta a decedat, iar trupul său a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei. „Poliția Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că o tânără in vârstă de 24 de ani, din municipiul Brad, s-ar fi aruncat de pe podul-viaduct de deasupra […]

todayiunie 14, 2023 247

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%