Actualitate

Pe fonduri europene, comuna Balșa reînvie

todayfebruarie 2, 2023 64

Background
share close

Primarul liberal al comunei Balșa, Traian Jude s-a aflat azi,  la București unde a semnat contractul pentru proiectul cu pistele de biciclete.

Pe întreaga suprafață a comunei de 152 km2, se vor realiza piste de biciclete, investiție ce va fi  finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Costurile totale pentru realizarea proiectului vor fi de aproximativ 38 de miliarde de lei, după spusele edilului de la Balșa, Traian Jude.

Acesta este unul dintre primarii care a înțeles că prin fonduri europene poate schimba viața comunității pe care o păstorește, chiar dacă este o comunitate relativ mică. Comuna, răsfirată ca poartă de intrare în Apuseni, este alcătuită din satele:  Balşa, Almaşul Mic de Munte, Ardeu, Galbena, Mada, Oprişeşti, Poiana, Poieniţa, Roşia, Stăuini, Techereu, Vălişoara şi Voia. Investiile încep să prindă contur real, altele se anunță pe termen scurt și mediu să apară , cert e că o comunitate mică nu dispare când edilul și echipa lui știu scrie proiecte.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian atent la stadiul lucrărilor legate de Coridorul IV Pan -European

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a convocat toate părțile direct implicate în execuția lucrărilor de reabilitare a gării din municipiul Deva, a celei din orașul Simeria și a lucrărilor investiției de reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră - Curtici-Simeria. Proiectul este parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h și cuprinde tronsoanele 2  Ilteu- Gurasada și 3 Simeria- Gurasada. Cu această […]

todayfebruarie 2, 2023 40

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%