Actualitate

Pe Valea Jiului, acțiune de verificare în trafic a conducătorilor auto- sancțiuni în valoare de 10.205 lei

todaynoiembrie 4, 2022 21

Background
share close

Ieri pe Valea Jiului, polițiștii subunităților de poliție din Vulcan, Lupeni și Uricani au derulat o acțiune de verificare în trafic a conducătorilor auto. Scopul campaniei a fost să vizeze gradul de disciplină rutieră ce pot preveni accidentele soldate cu victime. 54 de șoferi au fost verificați pe parcursul acțiunii, iar unde a fost cazul au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.205 lei și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii polițiștii din Uricani au depistat un bărbat de 51 de ani care utiliza o mașină radiată din anul 2015. Pentru această faptă bărbatul s-a ales dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Astfel de acțiuni, având drept scop creșterea gradului de siguranță rutieră, vor avea loc și pe alte artere rutiere, în perioada următoare”, spune în comunicatul emis, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cum a ajuns turismul să fie scos din Strategia de Dezvoltare a Văii Jiului – interviu cu primarul Tiberiu Iacob – Ridzi

Proiectele care vizează dezvoltarea turismului în Valea Jiului au fost eliminate din Strategia de Dezvoltare a Văii Jiului. Practic, finanțarea lor nu poate fi făcută din fondurile europene dedicate acestei zone și alocate pe Just Transition Fund. Totul s-ar fi blocat la Ministerul Fondurilor Europene, pe vremea când ministerul era condus de Cristian Ghinea, ministrul care nici nu a vrut să se întâlnească cu primarii din Valea Jiului, cei care […]

todaynoiembrie 4, 2022 43

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%