Actualitate

Percheziții într-un dosar cu prejudiciu de peste 10 milioane de lei

todaynoiembrie 24, 2022 107

Background
share close

Un dosar în care prejudiciul calculat depășește 10 milioane de lei vizează mai multe societăți comerciale, inclusiv din județul Hunedoara, iar polițiștii au descins în această dimineață în 15 locații.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, la sediile sociale ale unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane, în municipiul București și în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile.

Potrivit IGPR, din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, persoanele bănuite ar fi înregistrat în contabilitatea agenților economici administrați, achiziții fictive de la societăți comerciale cu comportament neadecvat, cu scopul de a influența negativ obligațiile fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul preliminar în cauză este de 10.089.756 de lei.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectura Hunedoara intervine în sprijinul șoferilor: program prelungit și dosare complete într-o singură zi

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a întâlnit cu managerii spitalelor hunedorene și cu cei ai clinicilor medicale private pentru a preîntâmpina problemele care pot apărea în întocmirea fișelor medicale necesare eliberării permiselor de conducere, în condițiile în care, în următoarele 3 luni, în județul Hunedoara, se estimează că vor fi aproape 8.000 de solicitări din partea șoferilor cărora le va expira permisul. S-au discutat și analizat soluțiile administrative care […]

todaynoiembrie 23, 2022 47

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%