Actualitate

Percheziţii la casa lui Nicolae Guţă din Petroşani, în această dimineață

todayaprilie 6, 2023 191

Background
share close
Sunt suspiciuni legate de contrabandă și contrafacere de bijuterii false. Membrii ai familiei acestuia sunt bănuiți de o serie de tranzacții cu obiecte din aur. Mascații au descins în această dimineață la una din casele manelistului. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a municipiului București sunt cei care au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara. Au fost efectuate la locuințele celor bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-o informare a Poliţiei.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Indicele ROBOR la 3 luni în ușoară scădere

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut joi la 6,83% pe an, de la 6,84% pe an, anterior, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).   La începutul anului trecut, indicele ROBOR la 3 luni era 3,02% pe an, iar la începutul acestui an urcase la 7,56%. Indicele la 6 luni, utilizat în […]

todayaprilie 6, 2023 13

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%