Actualitate

Peste 1.5 kg obiecte din aur confiscate de către inspectorii ANAF

todayseptembrie 13, 2023 101

Background
share close
În data de 07.09.2023, inspectorii din cadrul DGAF – DRAF DEVA  au efectuat verificări la patru operatori economici aflați pe raza municipiului Arad având obiect de activitate “casa de amanet” și “bijuterie”.

Astfel, inspectorii antifraudă au identificat abateri de la legislația fiscală și contabilă pentru sancționarea cărora au dispus amenzi contravenționale în cuantum total de 77.000 lei. De asemenea, pentru încălcarea  regimului metalelor preţioase şi pietrelor preţioase au fost confiscate peste 1,5 kg de obiecte din aur, cu o valoare estimată de piață de 413.166 lei. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 496.026 lei.

Acțiunile ANAF de verificare a activităților de comerț vor continua în perioada imediat următoare, la nivel național.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CAS Hunedoara: Consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru elevi și studenți

Directorul CAS Hunedoara, Adrian David a anunțat azi, prin intermediul unui comunicat  realizsarea unui nou proiect prin care copiii în vârstă de până la 18 ani au acces gratuit la consultații și tratamente stomatologice. Astfel, aceștia pot beneficia de: pansament calmant/drenaj endodontic, tratamentul paradontitelor apicale cu anestezie prin infiltrație, tratamentul afecțiunilor padadontiului cu anestezie prin infiltrație, chiuretaj alveolar și tratamentul hemoragiei, reducerea luxației articulației temporo-mandibulară, reparație/rebazare proteză. Totodată, și aparatele ortodontice […]

todayseptembrie 13, 2023 956

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%