Actualitate

Peste 120 de fermieri hunedoreni au participat la întâlnirea cu reprezentanții APIA

todayfebruarie 23, 2023 70

Background
share close

Sala mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva a devenit neîncăpătoare. Astăzi mai bine de 120 de fermieri hunedoreni s-au întâlnit cu reprezentanții APIA la Deva pentru a afla ultimele noutăți legate de acest domeniu esențial.
Întâlnirea s-a desfășurat cu prezența prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a directorului general al APIA Adrian Pintea, a directorului Agenției Naționale pentru Zootehnie, Florinel Bîrcă și a subprefectului Lorenz Szell .

Cu această ocazie fermierii au avut posibilitatea de a transmite dificultățile pe care le întâmpină. Două din temele dezbătute au fost legate de depunerea cererilor pentru Campania 2023 și stadiul plăților depuse în 2022.

La întrebarea care sunt noutățile APIA, directorul general al institutiei, Adrian Pintea ne-a declarat :

 

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un bărbat a spart mai multe geamuri din primăria Hațeg

Nemulțumit că nu a primit o locuință socială, un bărbat de 49 de ani din Hațeg a spart cu toporul mai multe geamuri din primăria orașului Hațeg.  S-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.  „Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un […]

todayfebruarie 23, 2023 32 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%