Actualitate

Petrecere în plină pandemie, cu peste o sută de persoane, într-un local din Căstău

todayaprilie 4, 2021 6466 19 4

Background
share close

Mai multe mașini de poliție și jandarmerie au fost mobilizate la locul evenimentului

Desfașurare de forțe incredibilă la marginea Orăștiei, după ce la urechile autorităților a ajuns informația cum că, într-un local din Căstău, are loc un eveniment în spațiu închis cu participarea a peste o sută de persoane. Informațiile au fost confirmate la sosirea polițiștilor, care au găsit petrecăreții sărbătorind în plină pandemie.

Sursă foto: Facebook Marius Popescu

Echipaje de poliție și jandarmerie au descins la sala de evenimente

Redăm mai jos comunicatul IPJ Hunedoara:

Duminică, 4 aprilie, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, împreună cu cei Secției de Poliție Rurală Orăștie, cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, ai Serviciului Acțiuni Speciale Hunedoara și cu jandarmi din cadrul IJJ Hunedoara, au descins la un local din Căstău, unde se desfășura un eveniment privat în spațiu închis. Ca urmare a acțiunii forțelor de ordine, evenimentul s-a încheiat, iar cei peste 100 de participanți (dintre care o parte erau minori) au fos identificati și urmează să fie amendați. De asemenea, polițiștii au luat măsura sancționării administratorului localului. Va reamintim faptul ca, potrivit reglementarilor în vigoare, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise.

 

Pe lângă amenda aplicată administratorului societăţii care a organizat evenimentul, au mai fost aplicate 91 de amenzi, în valoare de 44.750 lei.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânără bolnavă de Covid, decedată la Spitalul Municipal Orăștie

Tânăra a stat acasă două săptămâni, fără să apeleze la ajutorul medicilor  O tânără în vârstă de 39 de ani, transferată zilele trecute la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Orăștie a decedat din cauza complicațiilor pe fondul infectării cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta locuia într-o comună din apropierea orașului Deva și a ajuns la spital după ce a stat două săptămâni fără să ceară îngrijiri medicale, deși starea fizică […]

todayaprilie 2, 2021 4020 7 8

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%