Actualitate

Petrila: o casă mistuită de foc în aceastã dimineață

todayianuarie 22, 2023 88

Background
share close

Pentru pompierii petroșăneni, această dimineață  a început cu un incendiu la o casă în localitatea Petrila. Din cauza neizolării corespunzătoare a coșului de fum față de materialele inflamabile. Intervenția a fost îngreunată de accesul dificil până la casă.

„În această dimineață, pompierii petroșăneni au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu într-o casă din localitatea Petrila. 

La locul indicat s-a deplasat de urgență SVSU Petrila cu o autospecială de stingere, SMURD Petrila și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Petroșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. 

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta într-una dintre camerele locuinței și la o parte a acoperișului acesteia, fiind localizat și lichidat în scurt timp.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă întrucât casa este situată într-o zonă în care autospecialele nu au avut acces, pompierii fiind nevoiți să realizeze dispozitivele de stingere pe o distanță de aproximativ 200 de metri. 

În momentul izbucnirii incendiului, în locuință nu se afla nicio persoană și nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. 

La această oră, pompierii acționează pentru înlăturarea efectelor negative rezultate în urma incendiului. 

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile.”

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prima ediție a Festivalului Concurs „Buna mea m-o învățat” – dovada că lada de zestre este plină de comori

Azi, Sala Astra a municipiului Orăștie a fost neîncăpătoare: folclorul și tradiția și-au dat mâna într-un festival concurs județean dedicat tinerelor talente hunedorene. Idee născută dintr-un cântec, "BUNA MEA M-O ÎNVĂȚAT " ne-a arătat că lada de zestre ascunde mici talente care cu curaj au pășit, unii pentru prima dată pe o scenă. Au rostit poezii în grai, și-au prezentat costumul popular, au doinit și au cântat cum au putut […]

todayianuarie 21, 2023 913 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%