Actualitate

Petroșani: Caravana ISU Hunedoara-„Fii pregătit”

todaymartie 14, 2023 43

Background
share close

Petroșani: Caravana „Fii pregătit”

 

 

Astăzi, în cadrul programului Caravanei „Fii pregătit”, organizată de către Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la Petroșani, a avut loc o întâlnire a salvatorilor cu elevi ai școlilor din localitate.

Aflați la Centrul mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție, elevilor li s-au prezentat, prin exerciții interactive, tehnici de acordare a primului ajutor, măsurile care trebuie luate în cazul producerii unor situații de urgență, dar și informări privind comportamentul adecvat pentru ca riscul în cazul producerii unor situații de urgență să fie minim.

Pompierii și paramedicii SMURD din Petroșani au remarcat că interesul elevilor și al cadrelor didactice este foarte mare, în primele două zile ale Caravanei „Fii pregătit”, la Centrul mobil amplasat la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Petroșani, fiind prezenți aproape 150 de școlari din orașele Văii Jiului.

Acțiunile de informare prevăzute în programul „Caravanei” vor continua și miercuri, când și-au anunțat participarea și angajați ai unor instituții publice din oraș.

 

Compartimentul de informare și relații publice al ISU Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ferma de ovine din Romos – gazda unei întruniri de lucru importante pentru mediul de afaceri hunedorean

Comuna Romos a primit azi, vizita prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian care a participat la întâlnirea de lucru desfășurată la cea ferma de ovine din localitate. În cadrul reuniunii organizate azi au mai participat  ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea și omologul său din Regatul Hașemit al Iordaniei, Khaled Hneifat, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, primarul comunei Romos, Mihaela Csatlos-Koncz, reprezentanți ai instituțiilor publice hunedorene cu expertiză […]

todaymartie 14, 2023 196 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%