Actualitate

Petroșani: trei tineri de 14 ani drogați în curtea școlii

todayianuarie 17, 2023 21

Background
share close

În această dimineață, trei elevi de 14 ani din Petroșani au fost găsiți drogați în incinta școlii. Ei au fost preluați de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgențe din Petroșani. În urma analizelor s-a dovedit consumul de substanțe psihotrope.

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara declară că polițiștii au deschis dosar penal pentru a se stabili cum au intrat în posesia drogurilor. Cercetările vor fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea DIICOT.

 

Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.
Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope.
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., conform competențelor, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale”, a transmis într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un bărbat de 38 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tăiere ilegală de lemne

Ieri, în satul  Renghet, polițiștii Stațiunii Geoagiu au depistat în trafic,  un bărbat care transporta material lemnos. La primele cercetări au stabilit că bărbatul de 38 de ani nu avea documente care să îi permită transportul lemnului sau care să dovedească proveniența acestuia.        Ca urmare lemnul a fost predat Ocolului Silvic Geoagiu , iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală de lemne. „La data […]

todayianuarie 17, 2023 1598 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%