Social

Piesa de teatru ,,Nebun după tine” se joacă la Deva!

todayoctombrie 10, 2023 94

Background
share close

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, vă invită în data de 7 noiembrie 2023, de la orele 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, la piesa de teatru ,,Nebun după tine”, o adaptare după Eric-Emmanuel Schmitt, regia Antonella Cornici.

Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu, pentru o privighetoare care nu a suportat să trăiască într-o colivie de aur.
Povestea unei căsnicii străbătută de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare. Istoria adevărată a celebrului cuplu legendar francez Sacha Guitry și Yvonne Printemps care au dominat Parisul și întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viața trăită ca pe scenă.

Distribuția: Maia Morgenstern, Armand Calotă, Isadora Băltățeanu/ Oana-Maria Dragne.

 

Biletele pot fi achiziționate online, de pe ticketstore.ro/proticket.ro/ bilet.ro/blt.ro, precum și de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00, miercuri între orele 14:00 și 17:00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037

 

 

Sursă: Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

VIOLENȚA ASUPRA COPILULUI. Apel la comunitatea locală!

Aproape 50 de persoane, dintre care 4 copii, și-au pierdut viața în urma bătăilor și abuzurilor din familie, în timp ce aproape 9.000 de minori au fost victime ale agresiunilor, în cursul anului trecut, la nivel național. Numărul cazurilor de abuz raportate autorităților crește anual. Doar în primele patru luni ale anului 2023, peste 3.000 de minori s-au declarat victime ale unei forme de violență - abuz, neglijare, exploatare sau […]

todayoctombrie 10, 2023 55

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%