Actualitate

Piste de biciclete, amenajate cu fonduri europene la Orăștie

todaynoiembrie 4, 2022 30 1

Background
share close
Locuitorii municipiului Orăștie vor beneficia de piste moderne de biciclete, amenajate cu fonduri europene pe Planul Național de Redresare și Reziliență.
Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat la finanțare încă două proiecte pentru municipiul Orăștie. Ambele au fost depuse pe Componenta C10 – Fondul Local și este vorba despre „Amenajare pistă de biciclete în Municipiul Orăștie, județul Hunedoara” în valoare totală de 5.166.767,47 lei cu TVA, respectiv  ,,Sisteme inteligente de management urban, în Municipiul Orăștie” în valoare totală de 2.929.006,50 lei cu TVA.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Luna octombrie plină de activitate pentru inspectorii ISU Hunedoara

Luna octombrie a fost plină de activitate pentru specialiștii inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara. Principala activitate a fost de conștientizarea cetățenilor asupra riscurilor generatoare de situații de urgență. 141 de activități au cuprins aproximativ 14.000 de participanți în diferite ipostaze de formare: instruire la diferiți operatori economici, instituții publice, informări preventive, lecții deschise în unități de învățământ, exerciții de alarmare și evacuare. Pe […]

todaynoiembrie 4, 2022 21

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%