Actualitate

Planul Național de Redresare și Reziliență aduce bani la bugetul municipiului Deva

todayoctombrie 10, 2022 37 1

Background
share close

12 blocuri și 6 clădiri publice din Deva au fost incluse în 18 proiecte de renovare energetică moderată și aprofundată în Planul Național de Redresare și Reziliență . Astăzi, Primăria municipiului Deva , prin edilul său , Florin Oancea a anunțat deschiderea componentei C5 a acestui plan de redresare care a adus bugetului 15 milioane de euro.

Clădirile publice din Municipiul Deva ce sunt incluse în acest proiect de redresare energetică sunt: Grădinița cu Program Normal  Nr. 3, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, clădirea internatului Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”, sediul Poliției Locale a Municipiului Deva,  clădirea Liceului de Arte „Sigismund Toduță”, Școala Generală Nr.10 aparținând Liceului Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu din Municipiul Deva.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Polițiștii au stat cu ochii pe transportul de persoane. 17 sancțiuni au fost aplicate!

Peste 160 de autovehicule au fost controlate astăzi, în doar trei ore, de polițiștii hunedoreni. Vizate au fost mai ales autovehiculele de transport public de persoane, inclusiv cele de transport şcolar. În acest context, poliţiştii hunedoreni au verificat în special aspecte privind legalitatea tipului de transport, efectuat prin curse regulate şi ocazionale, dar şi deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul […]

todayoctombrie 10, 2022 8

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%