Actualitate

Planurile a trei tâlhari la drumul mare, încurcate de către polițiștii orăștieni

todaymartie 13, 2023 2002

Background
share close

Poliţiştii din Orăștie au prins în flagrant delict trei persoane care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-l tâlhări.

Vineri, spre seară, pe strada Nicolae Bălcescu, doi bărbați și o femeie au imobilizat un bărbat cu scopul de a-l tâlhări. Acțiunea lor a fost întreruptă de către polițiști care au reușit să le strice socoteala.

Unul dintre cei doi bărbați, un tânăr de 25 de ani, din Deva a reușit să fugă de la faţa locului, fiind căutat în continuare de poliţişti. Celelalte persoane sunt din Orăștie. Pentru bărbatul de 37 de ani, magistraţii  Judecătoriei Orăștie au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile. Magistrații au plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, femeia în vârstă de 28 de ani, din Orăştie, bănuită de comiterea tentativei de tâlhărie.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

E-Distribuție Banat întrerupe curentul în diferite localități

E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Societatea regretă neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei […]

todaymartie 13, 2023 81

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%