Actualitate

PNL va propune coaliţiei de guvernare reducerea numărului de alegeri de anul viitor

todayaprilie 6, 2023 39

Background
share close

PNL va propune coaliţiei de guvernare reducerea numărului de alegeri de anul viitor, printr-o variantă de comasare care să fie permisă de lege, a declarat preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă.
Ciuca la o sedinta geuvern
Acesta a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă în cadrul BPN al PNL unul dintre subiectele discutate a fost şi cel privind comasarea alegerilor de anul viitor, respectiv a alegerilor generale cu cele locale.

„Din experienţa a ceea ce s-a petrecut de-a lungul anilor, cu tot ceea ce înseamnă campania electorală şi alegerile propriu-zise, putem să desluşim cât se poate de simplu că, practic, activitatea concretă guvernamentală, administrativă şi locală şi centrală va fi ocupată cu desfăşurarea acestui număr foarte mare de alegeri. Ca atare, dacă va exista posibilitatea, subliniez încă o dată, legală, ca aceste alegeri, numărul acestor alegeri să fie redus, vom veni cu o propunere, o vom discuta inclusiv în coaliţie şi sperăm să găsim o soluţie. Dacă nu se va găsi o soluţie, vom derula patru runde de alegeri”, a declarat Nicolae Ciucă.
Liderul PNL a precizat, întrebat ce variantă de comasare este agreată de PNL, că există mai multe scenarii luate în calcul.
„Există mai multe posibilităţi, scenarii, fiecare dintre scenarii va fi analizat şi care va fi forma cea mai uşor de implementat, pe aceea o vom alege”, a declarat Ciucă.

 

 

Sursă: Agerpres

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Percheziţii la casa lui Nicolae Guţă din Petroşani, în această dimineață

Sunt suspiciuni legate de contrabandă și contrafacere de bijuterii false. Membrii ai familiei acestuia sunt bănuiți de o serie de tranzacții cu obiecte din aur. Mascații au descins în această dimineață la una din casele manelistului. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a municipiului București sunt cei care au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara. Au fost efectuate la locuințele celor bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de […]

todayaprilie 6, 2023 182

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%