Actualitate

Polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani ca fiind autorul accidentului rutier din Petroșani

todaydecembrie 21, 2022 151

Background
share close

Aproximativ la o oră de la producerea accidentului rutier din Petroșani, a fost prins șoferul care a lovit în plin grupul de copii pe trecerea de pietoni.

Conform comunicatului emis de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, acesta ar fi un tânăr de 19 de ani depistat pe raza localității Aninoasa. Din cercetările inițiale s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

Bănuit de comiterea evenimentului rutier și pentru nedetinerea permisului de conducere ” acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”

Reamintim că 3 tineri dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tinerii au vârste între 11 și 14 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un grup de copii a fost lovit din plin pe o trecere de pietoni din Petroșani

În această seară, în Petroșani a avut loc un grav accident de circulație.   Un șofer a lovit în plin un grup de copii pe trecerea de pietoni și a fugit de la fața locului. Totul s-a petrecut la ieșirea din localitate, în sensul de mers spre Livezeni, pe DN66. Circulația este oprită și polițiștii au început cercetările pentru prinderea șoferului fugar. ISU Hunedoara ne-a comunicat următoarele: "În urmă cu […]

todaydecembrie 21, 2022 110

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%