Actualitate

Pompierii orăştieni au fost alertaţi duminică (video)

todaymartie 1, 2021 1283 7

Background
share close

La un pas de o tragedie

Vremea bună a scos oamenii la balcoane, însă neglijenţa unui locatar a fost aproape de a duce la o tragedie.

Un muc de ţigară aruncat de la un etaj superior a aterizat în balconul unui vecin dintr-un bloc de pe strada Unirii din Orăştie. Din balcon a început să iasă fum, motiv pentru care oamenii s-au alertat şi au cerut ajutorul pompierilor.

Pompierii orăştieni au eliminat pericolul (video)

Aceştia au ajuns la faţa locului şi au eliminat pericolul, fiind vorba doar de câteva materiale textile care au ars în balcon. Din fericire nu au existat alte pagube, iar întâmplarea a lăsat doar o morală temeinică pentru persoana neglijentă, dar şi pentru ceilalţi fumători, care sunt sfătuiţi să nu arunce ţigările aprinse de la balcon, astfel de situaţii putând duce la adevărate tragedii.

Şeful Detaşamentului de Pompieri din Orăştie, maiorul Răzvan Stancu, a povestit pentru ştirile Radio Color cum a decurs intervenţia:

În cursul zilei de ieri (n.r. duminică, 28 februarie 2021) am fost alertaţi prin 112 despre un incendiu care se manifesta la un bloc de locuinţe, la un apartament într-un balcon aflat la etajul 2. Ne-am deplasat cu forţele şi mijloacele necesare în teren, iar când am ajuns la faţa locului am constatat că într-un balcon deschis al unui apartament fumegau nişte resturi de material textil şi hârtii, care a fost lichidat în câteva minute fără alte pagube. O cauză probabilă ar fi fost o ţigară aruncată de la un etaj superior.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Liceul Tehnologic „Nicolaus Olahus” din Orăştie îşi prezintă oferta educaţională

Meseriaşi după trei ani de studiu Liceul Tehnologic Nicolaus Olahus din Orăştie prezintă oferta educaţională pentru anul şcolar 2021-2022. Astfel, viitorii absolvenţi ai claselor a VIII-a se pot îndrepta spre învăţământul profesional, care le asigură o meserie după 3 ani de studiu. *Foto: Călin Jorza Oferta educaţională - DOMENIUL: Chimie Industrială, CALIFICARE: Operator industria de medicamente şi produse cosmetice, 12 locuri; - DOMENIUL: Industrie textilă şi pielărie, CALIFICARE: Confecţioner articole […]

todayfebruarie 27, 2021 1298 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%