Actualitate

Poștărița simeriană adună premii după premii pe cont și efort propriu

todaydecembrie 18, 2022 194 3 1

Background
share close

 

Winter Run Athletics Cup 2022, un regal al atletismului, organizat la București, în Sala de Atletism „Ioan Soter” este ultima competiție în care atleta din Simeria, Marinela Szekely a participat și a învins:

  • Locul 1 – aruncarea greutății , Masters +35 Locul 4 general (U16, U18, Masters +35)
  • Locul 2 -1000 metri alergare, Masters +35 și Locul 8 la general (U16, U18, Seniori, Masters +35)

Atleta este sportivă a lotului naționala Federației Române de Atletism, Marinela Szekely ne-a spus:

„a fost o nouă si foarte bună experiență . Am concurat la aruncarea greutății (4 kg.) și la 1000 metri alergare și rezultatele au fost foarte promițătoare și îmbucurătoare pentru mine și prima mea experiență. Am extrem de multe de învățat, dar muncind, vom descoperi că putem fi din ce în ce mai buni, cu fiecare zi, în orice domeniu ne dorim!”

De menționat este și faptul că a primit diploma de excelență pentru rezultatele deosebite obținute în competițiile internaționale de atletism masters.

Poștărița de la Simeria, Marinela Szekely este demnă de toată lauda și ne dovedește că oricând „citius, altius, vincius” este valabil la orice vârstă.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dr. Dorel Săndesc bucuros de vizita călușarilor din satul său natal

Poți înlocui călușarul în ceată, dar sufletul ii rămâne supus zdrâncanelor scuturate precum clopotele în liturghie.   Sâmbătă, o ceată de mai bine de 30 de colindători din Orăștioara de Sus, au luat drumul Banatului pentru a omagia cariera și personalitatea unui fiu al satului, dr. Dorel Săndesc. Au dus cu ei colindul curat, obiceiul irozilor și jocul călușarilor, să împărtășească lumii că în munții Orăștiei, datina încă o transmitem […]

todaydecembrie 18, 2022 2043 8 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%