Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian alături de oamenii din Bunila

todayfebruarie 6, 2023 110

Background
share close

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat la o  acțiune umanitară destinată oamenilor vârstnici și persoanelor cu situații sociale deosebite, care locuiesc în zonele greu accesibile din satul Vadu Dobrii din comuna Bunila.

Zona a fost afectată de căderile  masive de zăpadă din ultimele zile. Cu această ocazie, Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian s-a alăturat acestei acțiuni desfășurate la Vadu Dobrii pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de o mână de ajutor.

Acțiunea umanitară a reunit mai multe instituții, si anume: Prefectura Județului Hunedoara, primăria comunei Bunila, ISU Hunedoara, Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Decebal” Hunedoara și Salvamont Hunedoara.

„Sunt alături de semenii noștri, copii și bătrâni, aflați în zonele rurale greu accesibile și izolați din cauza cantității foarte mari de zăpadă care s-a depus în ultimele zile, în satele greu accesibile din comuna Bunila. Accesul în aceste zone muntoase din Ținutul Pădurenilor este extrem de dificil și este posibil doar prin intermediul mașinilor echipate special. Cred cu tărie că în astfel de momente trebuie să fim solidari, iar prin implicarea autorităților statului, putem sprijini cât mai multe persoane aflate în situații delicate.” – a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

“Protejează-ți sănătatea!  Sănătatea reproducerii – dreptul și responsabilitatea ta!”

În luna februarie, Ministerul Sănătății, prin Programul Național de Evaluare și Promovare a Sănătății finanțează și organizează campania “Protejează-ți sănătatea!  Sănătatea reproducerii – dreptul și responsabilitatea ta!”, campanie  care aduce în atenția publică problematica  sănătății reproducerii pentru adolescenți și femeile gravide. Scopul campaniei: Împuternicirea tinerilor de a lua decizii informate în ceea ce privește propria sănătate reproductivă. Informarea și conștientizarea femeilor gravide și a celor care doresc să devină mame cu […]

todayfebruarie 6, 2023 134

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%