Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian: „Campaniile pe care AJOFM le desfășoară sunt foarte importante pentru că hunedorenii care doresc să se angajeze au contact direct cu angajatorii”

todayoctombrie 4, 2023 46

Background
share close

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a prezidat astăzi ședința Comisiei de Dialog Social Hunedoara. Tema principală de discuție a fost reprezentată de acțiunile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara în sprijinul tinerilor NEETs, tineri care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.

Prefectul județului Hunedoara a declarat:

Campaniile pe care AJOFM le desfășoară sunt foarte importante pentru că hunedorenii care doresc să se angajeze au contact direct cu angajatorii, fără să se deplaseze la sediul acestora și pot discuta detalii referitoare la viitorul loc de muncă. Am constatat din nou că în județul Hunedoara oferta de locuri de muncă este destul de diversă, iar agenții economici vin cu oferte de angajare pentru persoane calificate în diferite domenii. Am speranța că, prin intermediul acestor proiecte, tinerii din județul Hunedoara se vor califica sau recalifica în diferite meserii, crescând astfel posibilitatea ca ei să-și găsească un loc de muncă. Totodată, îmi doresc să începem demersurile pentru o bază de date interconectată, astfel încât informațiile relevante atât pentru autoritățile statului, cât și pentru agenții economici să fie cât mai vizibile și utile în vederea inserției pe piața muncii.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Propunerea legislativă „2 Mai”, iniţiată de parlamentarii PNL, a fost depusă miercuri la Camera Deputaţilor şi va intra pe traseul legislativ, a anunţat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu

Propunerea legislativă "2 Mai", iniţiată de parlamentarii PNL, a fost depusă miercuri la Camera Deputaţilor şi va intra pe traseul legislativ, a anunţat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu. Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, prin această iniţiativă se propune eliminarea posibilităţii suspendării executării pedepsei sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc, prevăzute de Legea 143/2000. De asemenea, se […]

todayoctombrie 4, 2023 45

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%