Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian- sprijin pentru asistența medicală dedicată persoanelor vârstnice

todayaprilie 20, 2023 43

Background
share close
În județul Hunedoara, cu o populație îmbătrânită, atenția autorităților trebuie îndreptată și către persoanele de vârsta a treia.  Statistic suntem printre primele județe îmbătrânite al României.
În acest sens a avut loc azi, ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, prezidată de Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian. Pe ordinea de zi a ședinței punctul principal a fost asistența medicală comunitară la nivel județean.
Reprezentantul guvernului în teritoriu afirmă că este vitală intensificarea vizitelor în teren pentru a identificarea cazurilor în mod real și concret la nivelul fiecărei comunități.
Fie că discutăm despre îmbunătățirea condițiilor de trai sau facilitarea accesului persoanelor vulnerabile la serviciile de sănătate publică, este important să înțelegem că implicarea tuturor instituțiilor în soluționarea problemelor este vitală. Am cerut astăzi reprezentanților instituțiilor intensificarea vizitelor în teren cu scopul de a avea o situație reală și concretă a situației din fiecare comunitate.” – a declarat prefectul județului Hunedoara.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

I-ați văzut? Au fost dați dispăruți! Orice informație poate fi de ajutor autorităților

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că BOTA AUREL, de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie 2023, în jurul orei  17:00, din satul Grădiștea de Munte, unde desfășura activități de exploatare a lemnului în cadrul unei societăţi comerciale și nu se poate lua legătura cu acesta […]

todayaprilie 20, 2023 372

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%