Actualitate

Prefectul Hunedoarei alături de oamenii afectați de inundațiile recente din bazinul Crișului Alb

todayfebruarie 20, 2023 30

Background
share close

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a deplasat în comunele Vața de Jos și Baia de Criș. Aceste localități au fost afectate de fenomenele hidrologice recente.

Vizitei în teren a prefectului, s-au alăturat și echipajele ISU Hunedoara, dar și cele ale Administrației Bazinale de Ape Crișuri.

Pentru următoarele 24 de ore, în județul Hunedoara sunt în vigoare două coduri de avertizare hidrologică, după cum urmează:

  • Cod galben pe râurile din bazinul hidrografic Crișul Alb;
  • Cod portocaliu pe râurile din bazinul hidrografic Crişul Alb – sector aval S.H. Crişcior – în amonte la confluența  cu râul Sebiş.

Echipele de intervenție ale ISU Hunedoara și cele ale Apelor Române Crișuri sunt pregătite să intervină, în orice moment, dacă situația o va impune.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Hirotonia noului Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei va avea loc duminică, la catedrala din zona Opera. 20 de ierarhi din Sfântul Sinod vor fi prezenți la Deva

Slujba de hirotonie a noului Arhiereu-vicar al Episcopei Devei și Hunedoarei va avea loc duminică, 19 februarie, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, din zona Opera, din Deva. Noul Arhiereu-vicar este Arhimandritul Gherontie Ciupe, Vicar administrativ eparhial al Episcopiei Devei și Hunedoarei, care va purta titulatura de Preasfințitul Părinte Gherontie Hunedoreanul. „Duminică, 19 februarie 2023, începând cu ora 9.00, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului (Opera) din Deva, se va oficia Sfânta […]

todayfebruarie 17, 2023 63

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%