Actualitate

Prefectul hunedorean îi răspunde lui Laurențiu Nistor

todayoctombrie 27, 2022 158 1

Background
share close

“Atacat”  într-o postare, pe Facebook,  de președintele Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, Prefectul județului Hunedoara, Marian Călin Petru, reacționează:

“Bună ziua, domnule președinte, sper să vă fie bună, nu ca cea de ieri! V-am văzut supărat, nu este bine pentru sănătate. Mai ales că ați fost la stațiune două săptămâni.

Apropo, nu știu câți hunedoreni de-ai noștri își permit să plătească 1000 de lei pe noapte timp de două săptămâni la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din România, sau poate ați negociat pentru că sunteți președinte!

Sănătate vă doresc, dar să revenim la cele lumești. Eu ca prefect, vremelnic cum sunt ca și dumneavoastră, în primul rând nu sunt mincinos, poate mai greșesc.

Admiteți că nu sunteți unic, nici măcar veșnic, iar politic Guvernul este condus de un liberal. Admiteți că cei mai mulți bani care au venit în județul Hunedoara au fost semnați ori de un prim-ministru liberal, ori de un ministru PNL.
În ceea ce privește banii dați primăriilor ieri, proiectul de hotărâre de guvern a fost semnat tot de un liberal și anume prefectul județului.

V-am sunat să vă consult, ca parteneri ce suntem, nu mi-ați răspuns, scuzați-mi deranjul, dar erați în stațiune. Ce să fac? Am rezolvat problema! Întrebați primarii, i-am consultat pe fiecare în parte.

Sunt deschis la orice colaborare pentru binele cetățenilor județului Hunedoara. Admit și unele citate din poeți celebrii. Acestea sunt proaspete, dacă tot nu ați terminat studiile nu demult, dar eu om de la țară vă recomand un proverb din popor: ”Cine sapă groapa altuia, cade în ea”.
Sănătate! Doamne ajută!”

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident in Micro 2

         La data de 26 octombrie 2022, ora 09:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Eroilor în intersecție, a avut loc un accident rutier.             Poliţiştii ajunşi la fața locului, au stabilit că, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Orăştie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu deplasându-se spre strada Unirii, la trecerea […]

todayoctombrie 27, 2022 1129 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%