Actualitate

Premieră după 20 de ani la Uzina Mecanică Orăştie. Vor urma fluxuri noi de comenzi

todaynoiembrie 4, 2021 2908

Background
share close

Uzina Mecanică Orăştie intră din nou „în cărţi”. După mai bine de două decenii a participat la o licitaţie pe care a şi câştigat-o.

Uzina de la Orăştie va urma să producă zeci de mii de componente din categoria „produse speciale”, asta după ce a câştigat o licitaţie importantă a unei alte mari Uzine din România. Este vorba despre Uzina Mecanică Mija, care are o tradiţie de peste 8 decenii şi care este o fabrică de armament care funcţionează ca filială Romarm. Contractul a fost deja semnat săptămâna aceasta, iar la UMO vor urma fluxuri noi de comenzi.

Conducerea Uzinei Mecanice de la Orăştie bifează o premieră în ultimii 20 de ani, reuşind să ţină pasul cu o piaţă concurenţială în care doar profesionalismul te poate ţine în viaţă.

Ovidiu Vlad (foto), directorul general al Uzinei Mecanice Orastie, spune că echipa administrativă de acum se confruntă cu condiţii nefavorabile din cauza problemelor vechi ale Uzinei, însă cu toate acestea muncesc zilnic pentru a rămâne în piaţă.

„Într-adevăr, au trecut mulţi ani de când Uzina Mecanică Orăştie nu a mai participat la o licitaţie. Mă bucur însă că am reuşit să participăm luna trecută la o licitaţie importantă privind turnarea şi prelucrarea unor produse speciale. Vestea bună am primit-o luna trecută, când am fost anunţaţi că oferta noastră este cea mai bună din punct de vedere economic şi a fost desemnată câştigătoare.

Am semnat contractul săptămâna aceasta, urmează să ne apucăm de muncă. Să ştiţi că ne străduim zilnic să rezistăm în piaţă deşi condiţiile nu ne sunt favorabile din cauza problemelor vechi cu care se confruntă Uzina Mecanică.” a declarat Ovidiu Vlad pentru ştirile Radio Color.

  • cover play_arrow

    Premieră după 20 de ani la Uzina Mecanică Orăştie. Vor urma fluxuri noi de comenzi radio color

Echipa UMO se măreşte. Se fac angajări

Uzina Mecanică Orăștie S.A., împreună cu filiala Prelmec S.A., au astăzi un total de 115 de angajați iar activitatea productivă se desfasoara în două ateliere: un atelier de prelucrare mecanică și un atelier de structuri metalice sudate.

În ultimele zile UMO a facut public şi un anunţ de angajare:

S.C. UZINA MECANICA ORASTIE S.A. angajează :
⭕️ELECTRICIAN ÎNTREȚINERE MAȘINI-UNELTE⭕️
Condiții:
✅ Program de muncă full-time;
✅ Contract de muncă pentru perioada nedeterminată;
✅ Concedii conform legislației;
✅ Tichete de masă 20 lei/zi;
✅ Prime;
✔️CV-urile se depun la sediul societatii din str. N. Titulescu nr. 60 sau pe adresa de email [email protected]
✔️termen limita: 05.11.2021.
Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați si la tel.: 0040254243003 / 0040254247964

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Consultaţii medicale gratuite pentru locuitorii comunei Romos

Primăria Romos preocupată de sănătatea locuitorilor Primăria Comunei Romos, alături de Asociaţia Salvital Hunedoara organizează o acţiune de evaluare a sănătăţii pentru romosani. Locuitorii comunei sunt invitaţi joi, 4 noiembrie 2021, de la ora 10, la Căminul Cultural din satul Romos, unde vor putea beneficia de consultaţii medicale gratuite, prin sistemul de telemedicină şi teleconsultaţii. Sursa foto: Salvital Hunedoara Evaluarea stării de sănătate va consta în identificarea problemelor cardio prin […]

todaynoiembrie 3, 2021 553 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%