Actualitate

Premierul Nicolae Ciucă a fost în județul Hunedoara

todayiulie 28, 2022 364

Background
share close

 

Întâlnire regională cu Premierul Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara

Conducerile politice ale Organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o primă întâlnire de lucru regională cu Prim Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă – președinte al PNL.

Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, iar alături de Premier au fost prezenți și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice Dan Motreanu și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

”În cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.
Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici a întâlnirii regionale reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă”, a declarat Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lucrări de reparație destinate drumurilor

Reprezentanții DRDP Timișoara, care are în administrare drumurile naționale care traversează județul Hunedoara, au demarat lucrările de reabilitare a totemurilor de la intrarea în județ. În cadrul acestui proiect, deja a fost recondiționat totemul de la limita județelor Timiș și Hunedoara, pe DN 68A. Potrivit DRDP Timișoara, lucrările sunt realizate cu echipa Societății de Drumuri Naționale Deva. De asemenea, se efectuează și lucrări de întreținere pe unele porțiuni de drum […]

todayiulie 26, 2022 74 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%