Actualitate

Premiul Mentor pentru excelență în educație

todayoctombrie 6, 2022 38 1

Background
share close

Zece profesori și antrenori vor primi și în acest an Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se pot depune online până în 31 decembrie 2022 pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Programul se organizează anual, începând din 2010, din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL România. 

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație, ne spun organizatorii acestor premii din educație.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

 

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

 

Laureații Premiului Mentor din Hunedoara:

2017 – Ona Doina, profesor de pian 

2014 – Nistor Mircea, profesor de fizică

2010 – Eli Androne Petru, profesor de muzică, dirijor cor 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Elevii de la Vlaicu, prezenti la cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est

 Grand Hotel Napoca s-a transformat  în locul de unde se  dă start unui viitor de succes. Elevii liceului "Aurel Vlaicu" au participat cu energie și voie bună, alături de profesorii: Tegla Mariana, Kaversznyuk Alina, Bența Laura, Gradinescu Narcisa, Hațegan Mihaela, Chira Lucian, Hațegan Marcel și Lupșa Diana   Universităţile prezente se află în top 300 mondial: Rotterdam Business School (Olanda), Radboud University (Olanda), University of Southern Denmark (Danemarca), University of […]

todayoctombrie 5, 2022 275 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%