Actualitate

Președintele ANAF, Heiuș Lucian, la un an de mandat

todaymai 6, 2023 31

Background
share close

Heiuș Lucian, Președintele ANAF,  a declarat următoarele, referitor la împlinirea unui an  de la preluarea mandatului:

“Astăzi se împlinește un an de când am preluat mandatul la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

A fost un an plin de provocări, dar și de reușite și țin să le mulțumesc colegilor din întreaga instituție pentru că mi-au fost alături în ambele situații.

Acum un an plecam la drum cu mult entuziasm și cu misiunea de a pune umărul la construcția unei administrații fiscale moderne, eficiente și respectabile. Astăzi pot spune cu sinceritate că am făcut pași importanți în această direcție și am reușit să rămânem la fel de optimiști și de determinați.

Sunt mulțumit de progresul de până acum și sunt mândru de marea majoritate a angajaților din ANAF. Sunt convins că împreună vom reuși să continuăm procesul de digitalizare și să construim o instituție în slujba contribuabililor!”

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Casa Verde: 200 480 000 lei este bugetul alocat pentru Regiunea Vest, care include și județul Hunedoara

200 480 000 lei este bugetul alocat pentru Regiunea Vest, în cadrul programului Casa Verde. Județul Hunedoara face parte din Regiunea Vest alături de Arad, Caraș-Severin și Timiș. Anul acesta vine cu o noutate, înscrierile se fac fără intermediari de către persoanele fizice pe site-ul  www.afm.ro   .  Zilele în care se pot depune documentele necesare sunt 22, 23 și 26 iunie.  Administrația Fondului pentru Mediu demarează sesiunea de finanțare pentru […]

todaymai 4, 2023 50

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%