Actualitate

Președintele CAS Hunedoara: ”Pentru sistemul sanitar urmează o perioadă dificilă”

todaynoiembrie 8, 2022 67

Background
share close

Adrian Nicolae David, directorul – președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, atrage atenția că pentru sistemul sanitar urmează o perioadă dificilă și este nevoie de decizii manageriale imediate.

Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de analiză a activității spitalelor publice, în anul 2022, organizată de Instituția Prefectului de Hunedoara.

”Încă ne aflăm într-o perioadă tranzitorie, de la starea de alertă spre normalitate, iar finanțarea spitalelor este influențată în mod direct de adresabilitatea față de pacienți, dar și de modul în care aceștia interacționează cu spitalul.

Urmează o perioadă dificilă pentru sistemul sanitar și e nevoie de decizii manageriale în consecință, de solidaritate și de investiții care să atenueze semnificativ riscul de contactare al infecțiilor intraspitalicești și de îmbunătățirea percepției pe care cetățenii o au față de sistemul medical, în general”, a declarat Adrian Nicolae David, președintele CAS Hunedoara.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ucisă de o mașină

O femeie în vârstă de 67 de ani și-a pierdut viața după ce a fost  lovită de o mașină,  pe raza localității Baia de Criș. Când au ajuns salvatorii la ea, victima era inconștientă, iar manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat. După 50 de minute de resuscitare a fost declarat decesul. Dr. Călin Dumitrescu,  purtătorul de cuvânt al SAJ  Hunedoara, a precizat că femeia prezenta traumatism cranian grav, fracturi […]

todaynoiembrie 7, 2022 842

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%