Actualitate

Prieteniii francezi ai Orăștiei din Fenouillet, în vizită la „Nicolaus Olahus”

todaymartie 1, 2023 129

Background
share close

Astăzi, Liceul Tehnologic „Nicolaus Olahus” din Orăștie a fost gazda delegației din Franța condusă de către primarul localității Fenouillet – Thierry Duhamel. Cu această ocazie au fost stabilite coordonatele unei colaborări, având la bază mobilitatea de studiu cultural, lingvistic și profesional între elevii celor două localități.

Cele două localități, Fenouillet și Orăștie sunt înfrățite din 1999, dar prietenia dintre cele două comunități este mult mai veche și are la baza activitatea Asociației Parrains d’Orastie.

Directorul Liceului „Nicolaus Olahus”, Elena Meștereagă a specificat într-un mesaj pe pagina personală de Faceboook următoarele:

„Fenouillet și Orăștie sunt două localități înfrățite deja de câțiva ani, motiv pentru care prin intermediul celor două administrații locale suntem convinși că în curând tinerii liceului nostru vor putea participa la proiecte educaționale motivante în vederea învățării limbilor străine, a culturii și specificului local din Franța, dar și a dezvoltării lor profesionale.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

759 de persoane au participat la bursa locurilor muncă, în Hunedoara

Astăzi la Hunedoara între orele 900 - 1200, s-a desfășurat bursa locurilor muncă, organizată de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara. La final, într-un comunicat,  Agenția a raportat următoarele rezultate:   Au fost contactaţi un număr de 121 de angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 63 de agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 315 posturi și au […]

todaymartie 1, 2023 17

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%