Actualitate

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a declarat: Ministerul Familiei ar trebui desfiinţat

todayaugust 23, 2023 48

Background
share close

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a declarat, miercuri, că, în opinia sa, Ministerul Familiei ar trebui desfiinţat, pentru a aduce bani suplimentari la bugetul statului.

„Vorbesc în nume personal, nu în numele PNL. (…) De exemplu, eu aş desfiinţa Ministerul Familiei, dacă tot m-aţi întrebat, şi sunt multe alte măsuri, se pot face reduceri. (…) Cred că ar trebui desfiinţate şi din ministere. Ministerul Familiei – nu ştiu care e rolul acestui minister şi nu am văzut atâtea programe … Şi sunt convins că mai sunt. (…) Am văzut discuţiile în spaţiul public şi cu secretarii de stat, o să se ia decizii şi pe zona de secretari de stat, nu cred că e normal ca nu ştiu ce minister să aibă 7 – 8 secretari de stat sau câţi mai sunt acolo”, a afirmat Dumitrescu, la sediul central al PNL, întrebat de unde ar trebui să vină banii suplimentari de care are nevoie statul.

Dumitrescu a adăugat că nu este de acord cu mărirea impozitului pe maşinile mai scumpe de 100.000 de euro.

„Tot în nume personal, consider că trebuie să se facă reducerile de cheltuieli necesare şi apoi să mergem în zona de creşteri de taxe şi impozite şi mai consider că mărirea de taxe şi impozite trebuie făcută cu multă grijă şi nu de azi pe mine, cum s-a spus şi aici, de la 1 septembrie”, a afirmat liberalul.

Întrebat dacă desfiinţarea celor 200.000 de posturi care nu sunt ocupate şi despre care s-a vorbit l-ar afecta la nivelul judeţului din care provine, Iulian Dumitrescu a spus: „Probabil sunt zone în ţara asta unde e nevoie de mai mult personal şi sunt sigur că sunt zone în ţara asta unde este mult prea mult personal al statului. Probabil, dacă s-ar face o analiză, sunt convins că se poate tăia în anumite zone şi sunt convins că e necesar personal în alte zone”.

 

Sursă: AGERPRES

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Restaurant din Geoagiu Băi amendat cu 50.500 lei de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență

În data de 5 august 2023, Restaurantul Agrementul din Geoagiu Băi a fost amendat cu suma de 50.500 lei. Neregulile descoperite la fața locului au fost mai multe, și pentru fiecare, inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au aplicat câte o sancțiune. În baza unei solicitări scrise în temeiul legii 544/2001, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara ne-a informat despre neregulile găsite în ziua controlului. Inspectorii din cadrul […]

todayaugust 23, 2023 12486 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%