Actualitate

Prima ediție a inițiativei Cafeneaua Liberală din 2022

todayseptembrie 29, 2022 188

Background
share close

Prima ediție a inițiativei Cafeneaua Liberală

„În data de 28 septembrie 2022 a avut loc prima ediție a inițiativei „Cafeneaua Liberală”, un proiect pe care l-am demarat în premieră în municipiul Deva. Este un proiect în care cred foarte mult, deoarece aduce în prim plan comunicarea directă între tineri și decidenții publici, facilitând dialogul deschis, într-un cadru informal.

 

Am avut onoarea de a-i avea alături de noi pe domnul Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, doamna Vetuța Stănescu, deputat și președinte PNL – filiala teritorială Hunedoara, domnul Călin-Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, domnul Florin-Nicolae Oancea, primarul municipiului Deva și președinte PNL municipiul Deva, domnul Ovidiu Vlad, secretar general PNL – filiala teritorială Hunedoara, domnul Irinel Faur, secretar general PNL municipiul Deva și pe domnul Ovidiu Boldor, președinte TNL – filiala teritorială Hunedoara.

Interacțiunea a fost concentrată în jurul mai multor subiecte de interes: doctrine politice, politici publice aplicate, atragere de fonduri europene, implicare activă în viața publică, responsabilitate politică și idei de proiecte pentru comunitățile viitorului.

Inițiativa s-a născut din dorința de a aduce mai aproape segmentul de tineret de factorii cheie din procesul de luare a deciziilor la nivel administrativ. În viitorul apropiat îmi doresc ca acest proiect să devină o cutumă practicată de tinerii liberali deveni și urmează să aducem alți invitați de marcă care ne pot oferi exemple de bună practică, având la bază expertiza profesională personală.

 

Prin astfel de demersuri, generăm împreună cu liderii de opinie idei de proiecte pe care urmează să le implementăm pentru comunitatea deveană. Organizația TNL Deva este în plină ascensiune, iar acest trend ascendent a început deja să fie resimțit prin prisma acțiunilor pe care le-am dezvoltat în ultimele luni de activitate.”

 

Alexandru Dîlv – Președinte TNL municipiul Deva

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

La mulți ani, doamnă Vetuța Stănescu!

Deputatul Vetuța Stănescu – președintele Organizației Județene a PNL Hunedoara este femeia care a demonstrat că și într-o lume considerată încă a bărbaților poți face performanță și carieră și că feminitatea nu este sinonim cu vulnerabilitatea. Agerimea minții, bunul simț, forța argumentației, perseverența și munca în echipă înlocuiesc cu succes argumentul ”puterii masculinității”. Apropiații spun că, poate cele mai potrivite termene care o caracterizează pe Vetuța Stănescu, omul care a […]

todayseptembrie 29, 2022 83 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%