Actualitate

Primăriile, impulsionate să implementeze investițiile finanțate prin PNI ”Anghel Saligny”

todayseptembrie 16, 2022 16

Background
share close

Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a solicitat unităților administrativ-teritoriale comunicarea operativă a stadiului elaborării și aprobării documentațiilor tehnico-economice necesare pentru începerea execuției lucrărilor finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Solicitarea vine în contextul în care anterior încheierii contractelor de finanțare, beneficiarii sunt obligaţi să încarce în platforma digitală a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației un set destul de stufos de documente, iar reprezentantul Guvernului în teritoriu își dorește să se asigure că se va putea trece rapid la etapa de implementare a acestor obiective investiționale.

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” asumat la nivelul Guvernului României, destinat modernizării și dezvoltării comunităților locale și asigurării creșterii standardului de viață, în județul Hunedoara vor fi finanțate 157 de obiective de investiții, în valoare de peste 1 miliard de lei (223,3 milioane euro) pentru dezvoltarea comunităților locale.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Restricții de circulație pe Autostrada Sibiu – Deva

Sunt restricții de circulație pe Autostrada A1 Sibiu – Deva până la ora 19.00, în condițiile în care aici au loc lucrări de întreținere. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că de la km 555+500 la km 551+000, se efectuează lucrări de întreținere curentă pe banda 1 și banda de urgență și se circulă pe banda 2. De asemenea, de la km 488 la km 468, se […]

todayseptembrie 15, 2022 136

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%