Actualitate

Primarul Devei cere intervenția ministrului pentru rezolvarea cazului Gina Gogean

todayaprilie 29, 2023 57

Background
share close

Lumea sportului românesc e zguduită de decizia Ginei Gogean, antrenoare a lotului național de gimnastică, de a demisiona. Primarul municipiului Deva, Florin Oancea a ieșit cu un mesaj public de sprijin al Ginei Gogean, un om care și-a dedicat viața sportului de performanță și datorită efortului propriu și a spiritului de echipă ne-a dat bucuria de a auzi imnul țării cu fiecare medalie muncită și câștigată.

❗️Comunicat de presă❗️

 

Am aflat cu stupoare decizia multiplei campioane olimpice Gina Gogean, antrenoare la lotul național de gimnastică aflat în pregătire la Deva, de a se retrage din calitatea pe care a avut-o în colectivul tehnic.

Decizia vine, așa cum chiar Gina Gogean a declarat, ca urmare a tracasărilor și a umilințelor pe care fosta mare campioană le-a suferit în ultimele luni, de când coordonarea lotului a fost preluată de un antrenor venit din Olanda.

Fiind un iubitor al gimnasticii, cunosc în amănunt eforturile pe care fosta mare gimnastă Gina Gogean le-a făcut pentru a aduce României medalii de la marile competiții internaționale. Cunosc și faptul că, în ultimii ani, domnia sa, împreună cu colegii din echipa tehnică, a adus, cu gimnastele din proiectul “Țară, țară, vrem campioane!”, medalii de la Campionate Europene, mondiale și din alte competiții importante.

Nu pot să fiu de acord cu faptul că un bun profesionist, un antrenor care își iubește meseria, care și-a sacrificat ani buni pentru a face performanță și pentru a le pregăti temeinic pe sportivele din lotul național nu este susținut de către cei care coordonează activitatea din această disciplină olimpică!

Ca primar al municipiului Deva, capitala gimnasticii mondiale în ultimii ani și oraș care a sprijinit necondiționat activitatea lotului național, a gimnastelor și a antrenorilor, nu pot fi, de asemenea, de acord cu modul în care s-a dorit îndepărtarea antrenorului Gina Gogean.

Fosta mare gimnastă, cetățean al urbei noastre, este un om deosebit, un profesionist respectat și iubit de toți cei care o cunosc.

Cer conducerii Federației Române de Gimnastică și Ministrului Sportului, Eduard Novak, să se implice în rezolvarea cât mai rapidă a acestei situații și să acorde sprijinul necesar pentru ca activitatea lotului național de senioare de la Deva să continue, iar Gina Gogean să revină urgent în sala de gimnastică de la poalele Cetății, acolo unde îi este locul!

 

Sursă: Comunicat de presă al primarului municipiului Deva, Florin Oancea

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tichetele de masă- negocieri pentru creșterea valorii lor

Valoarea tichetelor de masă ar putea crește, din iulie, potrivit unei propuneri prezentate la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social, a anunțat Guvernul. De la 30 de lei cât este în prezent, valoarea tichetelor ar putea ajunge la 35 de lei sau chiar 40 de lei. Pentru a afla poziția Partidului Social Democrat în legătură cu aceasta, am solicitat câteva lămuriri deputatului PSD Viorel Salan. “Premierul Nicolae Ciucă s-a […]

todayaprilie 29, 2023 109

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%