Actualitate

Primarul din Vulcan nu are soluții pentru deșeurile care se aprind în mod repetat!

todaynoiembrie 7, 2022 52

Background
share close

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, nu are nicio soluție la deșeurile care se aprind în mod repetat în hala care aparține de fost firmă de interes local, Pregoterm SA. Până acum a avut loc doar un schimb de adrese între primărie și societatea în cauză, aflată în faliment. Asta în timp ce oamenii inhalează fumul toxic rezultat din arderea deșeurilor.

”Administratorul judiciar al SC Pregoterm – în insolvență sau în faliment, cum sunt acum, a avut notă să transporte acele deșeuri. Noi am avut discuții cu dumnealui chiar săptămâinile trecute și spunea că adunarea creditorilor nu a fost de acord. Spunea că a găsit și banii necesarui, a găsit și firmă care să șe transporte, dar adunarea creditorilor a SC Pregoterm nu a fost de acord la momentul respectiv. Așa ni s-a spus, că nu na aprobat. Am și insistat să refacă actul, cererea căytre ei, și la următoarea întâlnire să intre din nou în discuție. Nu este păzită, că nu e nimic acolo. E mult spus o hală, că sunt doar niște picioare și în rest totul este deschis. Paza înseamnă niște bani. Ca să facem pază trebuie să angajăm. Angajările sunt blocate, noi nu avem oameni în organigramă… Noi putem să facem doar să facem adrese către Pregoterm”, a declarat primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu.

Garda de Mediu a fost din nou, la finele săptămânii trecute, în Vulcan. Comisarii de Mediu au fost chemați de pompierii care au stins incendiul declanșat la hala din Vulcan, care aparține de fosta societate de interes local.  Nu e prima dată când municipiul Vulcan este afectat de acest fum toxic emanat în urma aprinderii deșeurilor din fosta hală plină și acum de deșeuri. În luna martie, ca urmare a unui incendiu similar, Garda de Mediu a aplicat o amendă de 40.000 de lei tocmai pentru modul defectuos în care a fost asigurată protecția respectivelor deșeuri.

Carmen COSMAN 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Russian Women Dating Sites

If you’re interested to find a Russian woman for matrimony, you should try among the finest russian women dating sites. These kinds of platforms are designed to connect men coming from all over the world with sole Russian ladies looking for love and relationships. There are a few things should keep in mind whenever using any Russian dating site, and one of the most essential is that you have to follow talking social grace. This will help one to get […]

todaynoiembrie 7, 2022 10

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%