Actualitate

Primarul Iulius Bedea se reprofilează: mai nou, mută mobila

todaynoiembrie 8, 2023 506 2

Background
share close

La primărie ca și pe moșie, așa  înțelege primarul orașului Simeria, Iulius Bedea că trebuie condusă instituția. Cu mână de fier, cu dispoziții și comisii de disciplină, e actorul principal al „telenovelei” simeriene și cu toate acestea uneori, încă, surprinde și atunci când crezi că le-ai văzut pe toate.

Astăzi, a ajuns publică, o filmare în care actorul principal e însuși primarul Iulius Bedea care este surprins în timp ce trage biroul la care era așezat Dan Terteci, jurist al Primăriei. Primarul și-a pierdut cumpătul deoarece Dan Terteci, nu ar fi respectat o dispoziție a acestuia și i-a strigat spunându-i „Nesimțitule, afară! Hai, ieși afară!”.

 

Criza de nervi a primarului de la Simeria a fost filmată, iar când a ajuns în posesia prefectului, Călin Petru Marian  nu a ezitat să denunțe gestul, în mod public pe pagina de Facebook unde și-a exprimat clar, indignarea.

Urmăriți, mai jos, întreaga filmare, postată de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

„ÎN ATENȚIA PRIMARULUI ORAȘULUI SIMERIA, IULIUS BEDEA!

Am primit filmarea aceasta în urmă cu puțin timp. Vedem o scenă care, din păcate, nu este desprinsă dintr-un film, ci tocmai dintr-un birou din cadrul primăriei orașului Simeria.

În calitate de prefect al județului Hunedoara, FAC UN APEL PUBLIC către domnul Iulius Bedea să înceteze războiul pe care îl poartă cu angajații primăriei și, totodată, să își aducă aminte pentru ce a fost votat de către cetățeni: să conducă orașul spre dezvoltare, nu spre dezastru și scandaluri.

De asemenea, președintele PSD Hunedoara și președinte al CJ Hunedoara, nu ar trebui să treacă cu vederea întâmplarea pe care o puteți urmări și dumneavoastră. Să nu uităm că în urmă cu puțin timp domnul Iulius Bedea a fost reales președinte al organizației PSD Simeria prin votul de încredere al organizației județene.

ACEST COMPORTAMENT NU TREBUIE TOLERAT, MAI ALES CÂND VINE DIN PARTEA UNUI CONDUCĂTOR DE INSTITUȚIE, PRIMUL OM AL UNUI ORAȘ!”, este mesajul prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Angajații UMO Orăștie în protest față de măsurile Guvernului

Nemulțumiți, angajații UMO din Orăștie s-au alăturat seriei de proteste inițiate de Sindicatul „Speranța” și Alianța Sindicatelor din Apărare. Ceea ce a nemulțumit oamenii a fost adoptarea legii 296/2023 care schimbă statutul angajaților din industria de apărare în funcționari publici. Astăzi, au oprit producția și s-au reunit la poarta fabricii, conduși de Nicolae Stoica, liderul Sindicatului „Speranța” alături de președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare, Constantin Bucuroiu și Președintele […]

todaynoiembrie 8, 2023 109 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%