Actualitate

Primarul Orăștiei reacționează în legătură cu problema gunoiului

todayoctombrie 26, 2022 224

Background
share close

Orăștia a trecut la un alt operator de deșeuri, BRAI CATA  anunțând că a încetat serviciul de colectare și transport în zona Orăștiei. Drept urmare, apar reacții referitoare la noul operator, Supercom.

Într-o postare pe Facebook, primarul Orăștiei, Bălan Ovidiu declară:

“Conform proverbului românesc:
,,AM SĂRIT DIN LAC ÎN PUȚ!”

Deși noul operator de salubritate, SUPERCOM S.A. a anunțat că deține resursele necesare pentru prestarea serviciilor aferente, am constatat că acesta nu este pregătit pentru ridicarea deșeurilor.

‼️‼️Primăria Municipiului Orăștie mai are toleranță câteva zile, urmând ca de săptămâna viitoare să aplice sancțiuni.”

În trecut primarul a mai ridicat problema colectării deșeurilor, exprimându-și nemulțumirea referitoare la BRAI CATA în mod repetat și susținând  că a trimis aproape săptămânal adrese prin care semnala neregulile care se petrec în municipiul Orăștie în ceea ce priveşte  eficacitatea lui  BRAI-CATA.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Câți bani au primit de la Guvern primăriile hunedorene

Aproape 28 de milioane de lei au fost alocați de Guvern primăriilor hunedorene, Fondurile au fost acordate la solicitarea autorităților locale, prin Instituțiile Prefecților și Consiliile Județene din fiecare județ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare ale autorităților administrației publice locale, cheltuieli care necesită a fi efectuate până la sfârșitul anului 2022. Prin proiectele de hotărâre transmise s-au solicitat sume pentru unitățile administrativ-teritoriale pentru care nu a fost posibilă, […]

todayoctombrie 26, 2022 93

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%